Celovito / Strokovno / Ažurno

O PODJETJU

Kot delodajalec se pri svojem delu ne morete izogniti zagotavljanju varnega delovnega okolja in požarne varnosti vaših objektov.

celovita rešitev

Glede na to, da Slovenska zakonodaja postavlja delodajalcem precejšnje zahteve na področju varstva pred požarom in varstva pri delu, vam naše podjetje lahko pomaga pri urejanju teh problemov s strokovnimi nasveti, vodenjem in izvajanjem aktivnosti, ki vam zagotavlja ustrezno preventivo in usklajenost z vsemi zakonskimi zahtevami, v primeru nesreče pa minimalno škodo in ustrezno uveljavljanje odškodnin.

POSLOVNE ENOTE

Industrijska ulica 33
2345 Bistrica ob Dravi


Toledova ulica 17
2342 Ruše

Naša prednost je v celovitosti obravnavanja problematike, strokovnosti, hitrosti in cenovno ugodnem opravljanjanju storitev.

podjetje s tradicijo

ocena

Podjetje Bajgot doo deluje na področju požarne preventive in varstva pri delu.
Naše podjetje že več kot 20 let uspešno pomaga različnim podjetjem pri urejanju tega področja, pri čemer izpostavljamo celovitost obravnavanja problematike, strokovnost, ažurnost in cenovno sprejemljivost.


Na nivoju podjetja sprejet poslovnik kakovosti nam omogoča vzdrževanje visoke ravni zagotavljanja kakovosti naših storitev. Storitve, ki vam jih ponujamo opravljamo strokovno z vsemi potrebnimi pooblastili.

Dosegljivi od ponedeljka do petka
7:00 - 15:00

(+386) 31 651 690

(02) 661-30-00